torstai 1. marraskuuta 2012

Singoallamekko - Singoalla dress

Tytön monta kesää palvellut Polarn och Pyretin singoallamekko jäi viime kesänä pieneksi. Kyseinen vaatekappale oli niin kätevä ja paljon käytössä, että päätin tehdä vastaavanlaisen itse isommassa koossa. Tämä on pitkäikäinen malli, jota voi ensin käyttää mekkona ja sitten tunikana (shortsi)legginssien kanssa. Mekko on myös nopea vetäistä ylleen ja onnistuupa rannalla uimapuvun pukeminenkin kätevästi sen alla piilossa. Oiva arkivaate siis!A Polarn och Pyret singoalla dress that has served our daughter well for many years finally got too small last summer. The dress was so handy and frequently used that I decided to make a bigger version myself. It fits for a long time because it can first be used as a dress and then later on as a tunic with shorts or leggings. It's also quick to put on and can even be used at the beach while putting on a swimsuit under it. 

[Kangas: Hawthorne Threads, Kaava oma]
[Fabric: Hawthorne Threads, Pattern my own]

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko. Tuo malli on niin kaunis. Ihania ompeluksia täällä. Jatkampa selailua. Mukava löytää uusia kivoja blogeja.

  VastaaPoista
 2. Heissan Sarita! Mitä olet tykännyt tuosta bsr-tikkausjalasta, oletko käyttänyt?

  Menin muuten tutustuttamaan itseni Berninan uuteen 580-malliin ja menetin yöuneni.. siinä olis se kaipaamani automaattinen langankatkaisu, ja ajan tyylin mukaan tietty kosketusnäyttö, sehän pitää olla nykyään kaikilla ja kaikkialla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään olin kysellyt sitä aiemminkin.. :D Joten kiitos vastauksesta, se oli jo aiemmin esitetty. :D

   Poista
 3. Blogissa olisi haaste ;) http://anulou.blogspot.fi/2013/04/vastaus-haasteeseen.html

  VastaaPoista
 4. Hei miten täällä jaksellaan? :)

  VastaaPoista
 5. Tiina, kysymyksesi tuli kesken meidän Suomi-kuukauden, joten vastauksen kanssa kesti "hieman"! Elämä on pitänyt aikamoista kiirettä kolmannen syntymän jälkeen, mutta toiveikkaana vielä odottelen josko tahti palaisi rauhallisempiin uomiinsa vauvavuoden jälkeen... Ompelu on siis ollut harmillisen vähäistä ja niistäkään mitä on tullut tehtyä en ole ehtinyt blogata enkä juuri muiden blogeja lukea! Pitänee yrittää korjata tilannetta. :)

  VastaaPoista