sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Perusjuttuja...

Meidän tyttö sai jokin aika sitten serkulta Suomesta paketin, josta löytyi tämä aivan ihastuttava Name it:n lila vakosamettimekko. Minulla ja kahdella siskollani on kaikilla melko saman ikäiset tytöt, joille hankimme kerran pari vuodessa "samisasut" ja tällainen samettimekko löytyy siis näiltä tyttömme serkuksiltakin. Ihanuus on nyt kaapissa odottelemassa tulevaa talvea ja nyt asukokonaisuus on valmis, kun ompelin mekon alle käytettäväksi tällaisen persikansävyisen trikoopaidan.

Nämä polvipituiset legginsit hurauttelin kinderin (=kerhon) vaihtovaatepussiin laitettavaksi. Tein hieman reilua kokoa josko nämä menisivät ensi kesänäkin tytön päälle, tänä kesänä kun käyttö jäänee melko vähäiseksi, sillä täällä alkaa selkeästi olla syksyä ilmassa jo.

4 kommenttia:

 1. Nämä pikkuruiset yksityiskohdat ovat tosi kivoja - voin kuvitella kuinka paljon vaatteiden käyttäjät saavat niistä iloa.
  Vielä ei näy uutta logoa...

  VastaaPoista
 2. Merja, omalla logolla varustetut tuotemerkit on jo tilattu, mutta niiden toimitus kestää 2-3 viikkoa. Odottelen siis rauhassa (tai ainakin yritän ;) ).

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaatteita. Kauniin sävyinen tuo vaaleanpunainen. Ja aivan ihastuttava tuo aiemman postauksen pupu-tunika! Ihanat värit ja kaunis kangas sekä ihana aplikaatio. :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on teille asiaa, siskokset!! =)

  VastaaPoista