maanantai 7. toukokuuta 2012

Vastasyntyneen koossa - In newborn size

Olen jo jonkin aikaa haaveillut mustan ja keltaisen yhdistämisestä ja nyt kun pääsin toteutusasteelle niin pakko sanoa että tykkään! :)  Tämä asukokonaisuus koossa 56cm pääsee odottamaan käyttöään omaan sairaalakassiini. Muutama asu lisääkin pitää näitä ihan pienimpiä vielä tehdä, täällä kun vauva puetaan sairaalassa heti omiin vaatteisiin niin niitä ihan pikkuruisia nuttuja olisi oikein suotavaa olla riittävä määrä olemassa. On näitä kyllä hauskaa näperrellä!

[Kankaat: Jny Design, Kaavat: Ottobre 4/2011 & 1/2012]

I have dreamt of combining yellow and black for some time already, and now that I finally got to try it out I have to say I like it! :) This combination in size 56cm gets to wait for use in my hospital bag. I need to make a few more of these smallest outfits; babies are clothed here in their own clothes immediately in the hospital, so it'd be good to have enough of them. It really is fun to fiddle these!

[Fabrics: Jny Design, Patterns: Ottobre 4/2011 & 1/2012]


7 kommenttia:

 1. Suloiset vaatteet ja kiva väriyhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten söpöt! Nyt vasta huomaan vauvauutisen - lämpimät onnittelut! Meillekin on moinen saapumassa ja seuraavaksi onkin suunnitelmissa tehdä bodyja ja housuja, ehkäpä kaivankin tuon lehden jostain esiin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on mennyt ohi :D Onnea!

  Musta ja keltainen on aina hyvä yhdistelmä, ja jos mun mieheltä kysytään - se on paras ;)

  VastaaPoista
 4. Kivaa vaatetta pikkuisen ylle :)
  Oliskohan paikallaan tehdä samanlaiset muutamaa senttiä isommassa koossa, että saisi fiilistellä noissa väreissä pikkaisen pitempään...

  VastaaPoista
 5. Tuo väriyhdistelmä toimii kyllä hyvin!

  VastaaPoista
 6. Tykkään!:) Mun lemppareita on just lastenvaatteissa kirkkaat, puhtaat värit. Tämä kokonaisuus toimii todella hyvin! En tiennytkään, että oot näin taitava ompelija. Hienoja töitä sulla. Eksyin vasta nyt blogiisi ja varmasti vierailen toistekkin:).

  VastaaPoista