torstai 23. syyskuuta 2010

Hassut villasukat

Itselläni on ollut nyt vähän hiljaista käsityörintamalla, johtuen siitä että tosiaan jatkoin opiskelujani, ja aika kiireinen tuntuu viikoittainen aikataulu olevan. Jotain pientä nyt kuitenkin tuli valmiiksi, hassut villasukat, jotka tein itselleni syysiltoja lämmittämään. Edellisistä villasukista alkaa kaikista olemaan pohjat puhki, joten uusille alkoi olemaan tarvetta. :D

Seuraavaa villasukkatarvetta varten muistutan itselleni, että 24 langanpäätä per sukka on iso määrä pääteltäväksi. No, sainpahan kuitenkin tehtyä senkin (joskus on ihan ne kaksi langanpäätä ollu liikaa, ja on muuten valmis sukka saattanut olla vuodenkin unohduksissa.. huoh). Lankana perinteinen (hinta-laatusuhteeltaan paras?) 7 veljestä, kaikki värit siis eri keristä, eikä mistään "itsestään väriä vaihtavasta" kerästä.... Kantapäät on vahvistetut, en muunlaisia oikeastaan teekään.

Kuvausassistentin mielestä sukat oli huonossa asennossa. ;)

Katsotaan mikä päivä uskallan taas kaivaa ompelukoneen esille, muutama idea olisi, ja pari korjausta toisen isosiskon pariin tavaraan tehtävänä. Mielessä on myös yks verhoiluajatus, joka vaatis lähinnä materiaalit ja rohkeuden toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti