sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Punk-paita

Halusin kokeilla vähän erilaista tyyliä. Puen tuota pikkuneitiäni aika tyttömäisen kiltisti, ja eräällä Eurokankaan-reissullani keksin, että tyttö tarvitsee vaaleanpunaiseen vaatekaappiinsa mustaa! ;) Oikeastaan ajatus lähti punaisesta skottiruututrikoosta, joka mielessäni yhdistyy aina tietynlaiseen punk-tyyliin. ;)

Kesälomani päättäjäisiksi tein neidille "punk-paidan", jolla voi sitten kerätä katu-uskottavuutta. ;) Ensin ajattelin tehdä eteen ihan tavallisen 5-sakaraisen tähden, mutta sitten keksin, että teenkin tähdestä sellaisen "ei niin siloisen". Tällainen tuli:

Molemmt kankaat Eurokankaan puuvillatrikoita, tällä kertaa myös hihansuut ja kaula-aukon reuna ovat tavallista trikoota, eikä resoria... Ai niin ja tämä oli myös sitten ensimmäinen tekele singletrikoosta, aiemmat trikoojutut ovat olleet interlockista...

ps. Leikin samalla vähän paintilla ja poistelin taustoja, mutta oikeesti tuohon taitaa tarvita photoshopin jos noita haluaisi siististi "valkaista"... Suurenee taas klikkaamalla.

pps. Omalta osaltani käsitöiden teko harvenee jonkin verran kun (toivottavasti viimeinen) opiskeluvuosi alkaa huomenna. Viikonloppuisin sitten... ;)

4 kommenttia:

 1. Tää on siisti, erilainen. Toi tähti on hieno, sopii hyvin punk-henkeen kun ei olekaan ihan siloinen.

  VastaaPoista
 2. Tyttö näyttää ihan rokkaavalle tossa kuvassa :P
  Hauska tuo tähden ympäröinti-idea, tekee tähdestä jotenkin terävämmän näköisen kuin se perinteinen siksakki.

  VastaaPoista
 3. makee tää teidän blogi! :) olette kyllä molemmat TOSI taitavia :O ihailen!
  T: MaijuV.

  VastaaPoista