tiistai 2. marraskuuta 2010

Meriheppamekko

Tarkoituksenani on ollut tehdä pikkuneidille musta mekko sellaisella kuvalla, että voin tehdä sitten itselleni samasta kankaasta tunikan samalla kuvalla. Tämä suunnitelma tietysti rajaa kuvien lapsekkuutta, en jostain syystä näe itseäni norsu- tai nalletunikassa.. Lopulta kuvaksi valikoitui merihevonen, joka mielestäni sopii sekä tyttären että äidinkin vaatteeseen. Äidin vaate on edelleen suunnitteluvaiheessa, mutta tytär sai mekon jo tänään päälleen.
Musta kangas on joustofroteeta, punainen merihevonen on velouria (molemmat kankaat Eurokankaasta). Kaavan olen piirtänyt omasta päästäni, olemassa oleviin mekkoihin vertailemalla. Muuten olen aika tyytyväinen, mutta malli on aika leveä vielä. Toisaalta tein muutenkin vähän isoa kokoa, joten ei tuo haitanne. :) Yläosassa on musta trikoovuori, ihan siis yläosan rakenteenkin takia (en tiedä miten tuollaisen mihin tulee napit jne muuten toteuttaisikaan).

En saanut oikein hyvää kuvaa pikku elohopean päällä mekosta, mutta tämä (kauhistuneen näköinen otos) kelvatkoon. Kuvat suurenee jälleen klikkaamalla.

4 kommenttia:

 1. Siis AIVAN IHANA! mekko! VAU! :) Ja kuvio on juurikin sellanen mikä kyllä menee hienosti sekä äidillä, että tyttärellä, ei liian lapsekas.

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, ja erilainenkin kun väri on lasten päällä harvemmin nähty musta. *aplodit*

  Joo kyllä se siisteimmin tulee alavaroilla tuollaisen mekon yläosa, hyvin valitsit. =) Kantatakin voi resorilla mutta on paljon työläämpi ja lopputulos on jäykempi, olkainosat lähtevät helposti kiertymään rullalle käytössä ja pesuissa.

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä tosi ihana! Sulla on aina niin hauskoja ideoita, tykkään sekä värimaailmasta että tuosta merihevosesta. Tosi hyvin vieläpä onnistunut tuo applikointi, vaikka on aika hankalan mallinen! Hyvä sesko!

  VastaaPoista