sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Peitto siskon vauvalle - blanket for sister's baby

Hei pitkästä aikaa. Itselläni on riittänyt kiirettä opintojen ja töiden kanssa, joten käsityöt ovat jääneet täysin tauolle. Onneksi Sarita on yksin pitänyt meidän yhteistä blogia pystyssä... Vielä vähän hiljaisuutta omalta osaltani on odotettavissa, kun lopputyöt painaa päälle, ja yritän saada itseni valmiiksi (jonka jälkeen voi taas hyvällä omatunnolla vähän jälleen ommellakin, eikös?).

Jotain pientä oli nyt kuitenkin pakko tehdä. Niinkuin Sarita jo paljastikin, niin heidän perheeseensä odotetaan kolmatta lasta. Niin kuin toisen siskonkin vauvalle, niin myös Saritalle lupasin neuloa vauvanpeiton. Päätin vähän kokeilla palmikoita (joita en ole vielä koskaan neulonut mihinkään käyttöön tulevaan käsityöhön), mutta en halunnut tehdä peittoa pelkästään palmikoista, joten tällainen tuli. Reunat jälleen virkattu.


Malli on siis oma, mutta kaipaa yhä kehittämistä (en voi suositella helmineuleen ja palmikon yhdistämistä tällä tavalla). Mitat on n.60x70 cm ja lankana SandnesGarnin Easy, joka on 100% merinovillaa. Samasta langasta siis tein jo aiemmin toisen siskon vauvalle peiton, ja se on ollut ainakin käytössä todella pehmeä ja rakastettu.

Lähikuvaa palmikoista

Pahoittelen hiljaisuutta omalta osaltani, mutta ette te ole varmaan mua tainneet ikävöidä. ;)
----

I've been really busy with my studies (and work) because I'm planning (hoping) to graduate during this year from university. So that's why I haven't been doing any sewing after summer. Gladly Sarita has been taking care of all handicrafts and this blog... I anyways had to knit now a little for the baby Sarita's expecting. :)

This blanket is made from SandnesGarn Easy. It's 100% merino wool, and rly soft and lovable. The model is my own. It's size is about 60x70 cm which is a good size to be used in pram. :)

Hopefully I can start to sew again soon. :)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Kukahan meille tekis tuollaisen, mun siskot ei taida. =D

  Mukava lukea teidän molempien teelmistä täällä!

  VastaaPoista
 2. Wow, ihanat palmikot. Kyllä kelpaisi minullekin tuollainen peitto :)

  VastaaPoista
 3. Tulipa siitä ihanan näköinen ja varmasti lämmin. Maltan tuskin odottaa että postisetä tuo sen meille, pääsen sitten hypistelemään miten ihanan pehmoinen se on. :)

  VastaaPoista