lauantai 31. heinäkuuta 2010

Lisää pehmoeläimiä!

Lainasin kirjastosta Karin Neuschützin kirjan Ompele pehmoeläimiä. Netistä ei oikein löytynyt kunnollisia pehmoeläinmalleja, mä kun halusin pehmoista kolmiulotteisia, enkä vain silhuetteja (siis esim norsulla on neljä jalkaa eikä kaksi). Musta tuntuu, että mä oon alkanu johonkin pienimuotoiseen "Nooan arkki" -projektiin, vähän joka eläinlajia kun tekisi mieli kirjasta valmistaa....

Ensin tein kirjasta kisun, sitten pääsin taas toteuttamaan norsurakkauttani. :D Molempien pehmoeläinten kankaat on uusia, kerrankin jaksoin myös viimeistellä ja tehdä silmät yms. ;)


Pinkki kisu on valmiina leikkiin.


Tämä norsu lähtee tänään adoptioon sen meidän kolmannen siskon tytölle. :D

Norsun farkkukangas on muuten samaa, jota olen ostanut tyttäreni farkkuja varten. Itse farkut on palasina odottamassa ompelua, joten lähipäivinä kun löydän taas omaa aikaa ja inspiraatiota, aion ommella farkut kasaan. Toivotaan, että niistä olisi kirjoitettavaa tulossa lähipäivinä. ;)

2 kommenttia:

  1. Toi norsu on kyllä mun aivan ehdoton lemppari, se on tosi onnistunut muodoltaan ja kankailtaan! Mitä sulla muuten on täytteenä noissa? Ja noi naamat varmaan tehdään valmiiseen eläimeen käsin neuloen, eikös?

    Mun on kyllä aivan pakko saada tuo norsun kaava, se on niin suloinen!!! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ja ihanat kankaat, katsoin jo, että kyseinen kirja löytyy paikallisesta kirjastosta.. Kiva kun kävit blogissamme vierailulla, teillähän on aivan sama idea omassanne, asutte vaan "hieman" kauempana toisistanne!

    VastaaPoista