keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Arkiasuja pojalle

Tämä Farbenmixin turkoosi-vihreä pöllökangas oli kivan tuntuista ommeltavaa, mutta valmis paita oli hieman pettymys... Jotenkin tuo väri ei ole ollenkaan parhaita meidän kalpealle pojalle ja kaula-aukostakin tuli omaan makuuni aivan liian avoin kun viimeistelin sen trikoolla resorin sijasta.

No, eiköhän tuotakin tule silti käytettyä, pojalla alkaa olla pienoista paitapulaa kun useampi paita on jäänyt yhtä aikaa pieneksi. Ne ihan ensimmäiset paidat, jotka ompelin noin vuosi sitten saatuani ompelukoneen, ovat siis mahtuneet pojalle tähän saakka ja vasta tällä viikolla ne pääsivät uudelle omistajalle kun sain vihdoin tehtyä pojalle pari isompaa paitaa lisää.

Ihastuin ystävälleni tekemääni Babyshower-lahjaan sen verran, että päätin tehdä omalle pojalle samanlaisen asun. Siitä tulikin kivan lämmin ja pehmoinen kotiasu talveksi ja tämä lämpöisempi vihreän sävy on ehdottomasti parempi meidän pojalle kuin nuo ylemmän kuvan värisävyt. :)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana on tuo ylempikin paita, olen niin usein katsellut tuota kangasta mutten ole raaskinut vielä koskaan sitä ostaa. Ehkä vielä joskus.

  Mutta vielä paremmin tosiaan väreinä käy tuo vihreä, ihana setti!! Meille kans! ;)

  VastaaPoista
 2. Minun mielestä myös sinisävyinen pöllöpaita ihan kiva, sopii niin hyvin farkkujen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Meidän tummalle pojalle sopii hyvin pöllöpaita oranssina ja onkin ihan lempparipaita! Onneksi tilasin kaksi, toisen vihreänä, niin ei välttämättä ole yhtä aikaa pesussa ;) Todella hyvin tehty ja hyvää matskua. Ei ole mennyt miksikään vaikka jo pesty kymmeniä kertoja...Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Katya: Voin uskoa että varsinkin se oranssi on juuri täydellisen värinen teidän poitsulle! Kiitos ihanasta palautteesta, on kiva kuulla että minun tekeleisiin on oltu tyytyväisiä. :)

  VastaaPoista