sunnuntai 15. toukokuuta 2011

"Bambeja"

"Äiti, juuri tätä kangasta minä tilasin!" ilahtui kolmevee tyttöni avatessaan minulle tullutta kangaspakettia. Saman tien siis kankaat pesuun, kuivumaan ja seuraavana päivänä ompelemaan.

Itse vain en millään osannut päättää haluanko tehdä paidan vihreillä vai liloilla hihoilla, niinpä niitä oli tehtävä kaksi. :) Valmista paitaa tyttö halaili onnellisen näköisenä ennen kuin vetäisi sen päällensä. Paitojen kaveriksi tein lilat velourhousut kun sattui juuri saman väristä velouria olemaan kaapissa. On kyllä aivan uskomattoman suloisia noi bambit, tykkään ihan hirmuisesti tästä kankaasta! Valkopohjaiset bambit jäivät vielä kaappiin odottamaan inspiraatiota, tyttö tykkäsi nimenomaan näistä vihreäpohjaisista ja malttoi siksi tuskin odottaa että teen paidan valmiiksi.

Tämä peurakangas oli muuten viimeinen "pakko tilata"-kangas, jonka jälkeen päätin ruveta kangasostolakkoon. Sen verran kaikenlaisia ihanuuksia on kertynyt kaappiin, että nyt on aika ommella vähän aikaa omista varastoista ja katsoa josko selviäisin elokuiseen Suomen matkaan saakka ostelematta uusia ihanuuksia.

7 kommenttia:

 1. Ompa ihanat ja violetti sopii täydellisesti paitoihin. Tilasitko tuon peuramerkinkin ikasyriltä? Mullekin tulossa pienet pätkät molempia värejä.

  VastaaPoista
 2. Onpa suloinen peura-kuosi, en ole tätä ennen nähnytkään. Mistä olet tilannut nuo violetit kankaat? Sopii niin hienosti yhteen.

  VastaaPoista
 3. Oioioi... on se kyllä ihana kuosi.

  Vielä pari viikkoa ja sitten voisin tilata, mutta jotenkin tämä ostamattomuus tuntuu aika hyvälle ja taidan jättää ostamatta. Ratkean taas sitten kesäkuussa Ouluun päästessä Metsolassa :D
  Onnea sullekin ostamattomuuteen!

  VastaaPoista
 4. Meeri, peuramerkki on Farbenmixin merkki, joka on tullut jonkun kangastilauksen kylkiäisenä aikoja sitten. En siis muista enää mistä se mahtoi tulla.

  Manda: Violetti trikoo on JNY-designin trikoota, tilasin siis JNY-designilta. (lila enfärgad jersey no 168) Velour on tilattu melkein vuosi sitten craftymamas.net kaupasta. Olin kyllä iloisesti yllättynyt kun huomasin miten sama liilan sävy noihin oli sattunut!

  Aeno: On muuten uskomattoman vaikea vastustaa kankaita välillä, kun kuosi tuntuu jotenkin "ainutkertaisen ihanalle" ja erityiselle. Mutta nyt mulla on niin monta ideaa ja tehtävää odottamassa vuoroaan, että rupeaa jotenkin 'ahdistamaan' kun tehtävien juttujen lista ei yhtään lyhene... Siksipä vuorossa ostolakkoilu, jos vaikka saisi kangaskaappeihin hieman tilaa ennen kun pääsee Suomeen hypistelemään Marimekon yms. kankaita. :p Motivaatio siis ainakin pitäisi olla korkealla!

  VastaaPoista
 5. Kiva setti ja aivan ihanaa kangasta!!
  Tahtois kanssa kovasti tilata mutta pakko tehdä ensin kangaskaappiin tilaa... =)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana!!! Ja tervetuloa lakkoon, minulla loppu Juhannuksena ja on mennyt yllättävän hyvin, luovuutta riittä ja edelleen on kankaita vaikka kuinka mitä pitäis tuhota;)

  VastaaPoista