tiistai 31. toukokuuta 2011

Sydämiä (myytävänä 80 & 98 cm)

Minäkin pääsin taas ompelemaan vähän kesäisempiä juttuja, hoksasin nimittäin että lähtöön on enää alle kaksi kuukautta ja Suomessa toivon mukaan on lämpimät kesäsäät kun saavumme sinne lomailemaan. Tulevaan kesään siis tytölle 110cm kokoinen sydän-tunika ja sen kaveriksi denimin väriset trikoolegginsit. Tästä tuli kyllä juuri sen näköinen yhdistelmä miltä se suunnitelmissanikin näytti, eli olen tosi tyytyväinen tähän! Kyllä näillä kelpaa kastella kukkia mummin kanssa ja lähteä puistoon keinumaan mamman kanssa. Pappan ja ukin kalaretkiin taidetaan kuitenkin pistää jotain vähän vanhempaa ja lämpimämpää vaatetta päälle. ;)

Legginsien tikkaukset tein beigellä langalla farkkumaisen fiiliksen vuoksi ja vyötärön takareunaan lisäsin Farbenmixin lintumerkin pukemisen helpottamiseksi.

Noudatin kerrankin Tosimummolta oppimaani "KKKK"-periaatetta, eli leikkasin kerralla tuon koko sydänkankaan. Omalle tytölle tehdyn tunikan lisäksi syntyi siis kaksi pienempää teepaitaa, jotka ovat nyt kotia vailla. Punaisella kaularesorilla oleva on kokoa 80cm ja valkoisella kaularesorilla oleva on kokoa 98cm. Paidat ovat 100% puuvillaa, hinta 21 euroa /kappale +postikulut. Jos kiinnostuit sydänpaidasta, sähköpostiosoitteeni löytyy profiilista (Sarita), voin sitten tarvittaessa antaa tarkempia mittoja tms.

4 kommenttia:

  1. Onpa somia! Tuo sydänkangas on mennyt multa jotenkin ihan ohitse, vast valmiissa vaatteissa nyt huomaa kuinka nättiä se on.

    VastaaPoista
  2. Todella kiva setti. Mulla on tuota samaa kangasta kaapissa ja toistaiseksi se on tuntunut jotenkin jouluisalta. Mutta taisin juuri muuttaa mieleni. :)

    VastaaPoista