torstai 19. elokuuta 2010

Saaran versio "tytön paidasta"

Sovimme Saritan kanssa, että tällä viikolla kumpikin meistä tekee oman näkemyksensä aiheesta "tytön paita". Koska teenkin vain tytölle vaatteita, päätin, että teen tämän paidan sille meidän kolmannen sisaruksen tytölle. Tyttö on reilut 2,5 vuotta vanha ja fanittaa tietysti Muumeja ja Hello Kittyä. Halusin koittaa applikointia "ihan kunnolla", ja valitsin näistä tytön lempiaiheista Hello Kittyn (mulla kun ei oikein ole mielikuvitusta..). :)

Paita on noin kokoa 104, ja sisältää muutaman mokan, mutta itse applikaatioon (jota erityisesti lähdin harjoittelemaankin) olen tyytyväinen. Toivottavasti paidan saajakin on. Mallina on Ottobren raglanpaita, mutta sen koot loppuu kokoon 92, joten tämä on hieman siitä improvisoitu. Uskon, että se kuitenkin on sopiva prinsessalle. Itse paita on vaaleanpunaista puuvillainterlockia, ja applikaatio on puuvillavelourista.


Applikaatiota itsessään oli ihana tehdä, kun olin ensin tutustunut tähän. Hyvien ohjeiden kanssa homma sujui kuin leikki, ja tuli sellainen olo, että ensi kerralla uskallan ehkä tehdä jotain monimutkaisempaakin! :)

ps. tällä kertaa kuvien pitäis ihan oikeesti taas avautua isommiksi klikkaamalla...

3 kommenttia:

 1. No tuohan on ihan "kaupan tätin applikoinnin" näkönen!! Hyvin onnistui! =) Kivan kapea malli tuossa paidassa, ja muutenkin niin ihanan tyttömäinen.

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä tosi söötti toi hello kitty, vähän alkoi itseäkin houkuttaa vaikka meillä ei kittyä fanitetakaan. Tykkään muuten tuosta sun tekemän paidan vaaleanpunaisesta, se on jotenkin hillitympi eikä niin "siirappinen" kuin tuo mun löytämä interlock. Pistä mulle sitten joskus kuvaa käyttäjän päällä kun lahja on annettu! :)

  VastaaPoista
 3. Tiina, kiitos. Halusin paidasta muuten juuri kapean mallisen, kun paidan saaja on niin hoikka, että monet paidat näyttää hänellä ihan teltoilta. :D

  Sarita, täytyy koittaa ottaa kuvaa. Prinsessa sai paitansa jo, ja halusi sen heti päälleen, mutta mulla ei tietenkään ollut kameraa. Ensimmäinen neidin lausahdus lahjasta oli "hieno vaate", ja sen jälkeen hihkuttiin kittyä. :) Oli päällään juuri sellainen kuin toivoin. :)

  VastaaPoista