tiistai 31. elokuuta 2010

Mustekala

Mulle on tullut innostus näiden applikaatioiden tekemiseen, se pieni näpertely on niin mukavaa. Jostain syystä applikaation tikkaus ei oikein sujunut tällä kertaa vaan jäljestä tuli epätasaista vaikka miten huolellisesti yritin tehdä. Edelleenkään en tiedä missä oli vika, kokemattomuuttako vain vai oliko joku koneen asetus pielessä. Mustekalan malli on ryöstetty Eternal Creationin sivuilta.

Mietin vielä yrittäisinkö jälkikäteen korjata tuota kaula-aukkoa, se röpsöttää rumasti koska siihen käyttämäni kangas oli todella vähäisesti venyvää. Tulisi varmasti siistimpää jälkeä käyttämällä resoria, mutta en ole edelleenkään löytänyt täältä kunnollista resoria. Jotain todella napakan ja hyvän oloisia tilasin Suomesta Myllymuksuilta, mutta ne eivät olleet väreiltään tähän kokonaisuuteen sopivia. Harmittaa että tekniikka ei sujunut kun paidasta olisi muuten tullut oikein mainiosti meidän pojan värimaailmaan sopiva.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä kuvassa näyttää :).
  Itse olen huomannut että tylsistynyt neula on usein syynä aplikoinnin tikkauksen huonoon jälkeen. Aikas usein joutuis neuloja vaihtamaan, niin nyt mulla on jemmassa yks neula, jota käytän vain aplikointiin :)

  VastaaPoista
 2. Sani, kiitos vinkistä! Pitääkin kokeilla ottaa ihan uusi neula seuraavaa applikointia varten. Samalla neulalla olen siis hurautellut aika pitkään eli voisi hyvinkin siinä olla syy!

  Kaula-aukon reuna alkoi sen verran ärsyttää, että otin tuon alkuperäisen pois ja tein uuden joustavammasta kankaasta. Nyt kaula-aukko on paljon siistimmän näköinen ja helpompi laittaa päällekin! :)

  VastaaPoista
 3. Tutustumiskäynnille tupsahdin :)! Mukavaa löytää uusia blogeja. Ihastuin blogiinne kovasti :)! Hienoa, että voitte pitää toisiinne yhteyttä tälläkin tavalla. Mustekalapaita näyttää hauskalta. Itse vähän vierastan mustaa, mutta tämä näyttää kyllä hienolta :)!

  VastaaPoista
 4. Anette, kivaa kun blogiin löytää uusia lukijoita, tervetuloa siis! :)

  Mulla taitaa olla valokuvauksessa hieman harjoiteltavaa, nimittäin mustekalapaidan tumma osa ei ole mustaa vaan tummansinistä. Ei siis ole luonnossa ehkä ihan noin tumma kuin kuvassa, vaikka tumma toki onkin. Jäin tuota mustaa miettimään, aika vähäisesti sitä meiltäkin löytyy, vaikka en sitä varsinaisesti vierastakaan - pojalla taitaa olla kaksi ja tytöllä vain yksi musta vaate.

  VastaaPoista