torstai 19. elokuuta 2010

Tytön paita, Saritan versio

Sovittiin siskon kanssa, että molemmat tekevät viikonloppuun mennessä tytölle trikoopaidan ja sitten katsotaan miten erilaiset / samanlaiset niistä tulee.

Molemmat päädyttiin näköjään kokeilemaan applikaatiota, se on jotenkin niin mukavaa puuhastelua se kuvan suunnittelu ja tekeminen. Itse yritin tietoisesti tehdä tyttömäisemmän paidan kuin mikä olisi minulle tyypillisin ratkaisu, täällä Australiassa tytöt puetaan usein todella tyttömäisesti ja meidän tyttö onkin puistossa usein ainoa tyttö, jolla ei ole mekko päällä!

Applikaation lisäksi itselle uusia kokeiluja olivat sekä tuo etuosan rypytys että rypytetyt hihansuut. Aikamoinen kermakakkuhan tästä tuli. :) Tein kokoa 110cm, joka osoittautui vielä hieman liian suureksi meidän tytölle. Taidan kokeilla samaa kaavaa koossa 104 cm, jotta saataisiin heti käyttöön tuleva paita. Nyt alussa on mielestäni kiva kokeilla samaa kaavaa kaksi kertaa, se toinen kerta kun sujuu jokseenkin mukavammin. Paidan materiaali on puuvillainterlockia, applikaatio on velouria ja puuvillatrikoota.


2 kommenttia:

  1. Kaunis ja vähän erilainen paita, tuo etukappaleen rypytys on kiva idea! Samoin pussitetuista hihansuista tykkään aina.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea tuo rypytys edessä..Pieni juttu, mutta tuo paljon ilmettä!

    VastaaPoista