sunnuntai 8. elokuuta 2010

Vauvalahja, osa 1

Meidän kolmannelle siskolle syntyi juuri kolmas lapsi ja niinpä hänelle lähtee huomenna postitse paketillinen vauvalahjoja. Pieni poikavauva saa samanlaisen tähtisetin, minkä tein omallekin pojalle, mutta vain pienemmässä koossa. Siskon toivomuksesta koko on 74 cm, koska sitä pienempiä vaatteita varastossa oli jo paljon. Ylemmässä kuvassa asu näkyy edestäpäin ja alemmassa kuvassa housut on niin päin että takapuolessa oleva tähti näkyy. Paita on puuvillainterlockia ja housut velouria, paidan selässä ei ole mitään kuviota.

Vauvalahjan suuritöisempi osa eli tilkkutäkki saakin oman viestin, siitä projektista haluan kertoa hieman tarkemmin!


2 kommenttia:

  1. Ihania noi yksityiskohdat (saumoissa olevat laput ja tähdet) ja raikkaat värit. On kyllä sanottava, että täysin tumpelona on vaikea uskoa, että olette molemmat mukamas aloittelijoita ja nollataitoisia, sen verran hienoja tuotoksia käsityöpajoistanne tulee! Saaralle jo ihastelinkin farkkuja mesessä. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ventti! :) Mä muuten olen erityisesti kiinnostunut juuri yksityiskohdista, vaikka toistaiseksi en mitään kauhean vaikeita yksityiskohtia osaakaan tehdä. Tohon tähtiasuun muuten piti tulla sekä paitaan että housuun tummansini-hopean värinen se tähtilappu saumassa, mutta paitaan pistin vahingossa sini-tummansinisen, hups.

    Itselle se on ollut positiivinen yllätys, että nollataidoillakin saa ihan käyttökelpoista aikaan kunhan jaksaa tehdä rauhassa ja keskittyen. Toivottavasti onnistutaan rohkaisemaan joku muukin testaamaan käsityötaitojaan! :)

    Sarita

    VastaaPoista