keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Käsityöhaaste


Monien muiden tapaan minäkin osallistuin Facebookissa kiertäneeseen käsityöhaasteeseen. Itselleni tuli se versio, jossa piti tehdä kolmelle ystävälle jokin käsin tehty juttu (huomasin että joillekin muille tuli viisi). Esittelen nyt tässä kaksi tekemääni käsityölahjaa, koska kolmas on menossa siskolleni jonka kanssa pidän tätä blogia.

Ensimmäiset on kokoa 116cm olevat velourhousut. Ihanan lintukuvan lainasin suoraan jonkun toisen käsityöblogista, oli kyllä tarkoitus kertoa kenen, mutta ehdin jo hukata osoitteen. Jos joku siis kokee linnun omakseen saa hihkaista, joka tapauksessa kaunis kiitos suloisesti piirretystä linnusta, joka nyt lähtee ilahduttamaan neljävuotiasta tyttöstä.

Toinen käsityölahja on menossa aikuiselle naiselle ja niinpä päätin ensimmäistä kertaa kokeilla pussukan tekemistä. Elämää Kurjenpolvessa -blogin Riika vakuutti Hipun pussukanteko-ohjeen olevan niin selkeä että tällainen aloittelijakin saisi pussukan aikaiseksi. Kyllä mulla silti riitti välillä pähkäiltävää, olen nimittäin todella surkea hahmottamaan kolmiulotteisia juttuja. Mutta ohje tosiaan oli hyvä ja sain kuin sainkin siedettävän pussukan valmiiksi. Kivaa! :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno pussukka, hauska kontrasti noissa väreissä!

    VastaaPoista
  2. Ai miten kivat lahjat jotkut saavatkaan! Hienosti onnistui tuo pussukka!

    VastaaPoista