sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kesämekkokuume

Pienentelin edellisen viestini kesämekon kaavaa ja ompelin tällaisen riikinkukkomekon koossa 98cm. Muokkasin samalla hihoja pikkuruisemmiksi. Mekon etuosan leikkasin niin että lintupariskunta pääsi keskelle, mutta takaosan keskellä loistavatkin kesäisen pinkit kukat.

Tämäkin mekko on menossa myyntiin (***edit: mekko on myyty), mutta nyt kun minulla oli näyttää kaksi eriväristä mekkoa tytölle hän sai valita kumman väriyhdistelmän ompelen hänelle hänen koossaan. Ja niinhän siinä kävi että kolmevee haluaa pinkkiä. :) Pakkohan se on pikkuasiakkaan toiveiden mukaan tehdä, vaikka tuon toisen mekon karpalon punainen olisikin täsmälleen meidän vaalean tytön värejä.

Kesämekkoinnostustani osaltaan selittää se, että täällä on nyt kesä aurinkoisimmillaan ja kuumimmillaan. Eilen huideltiin 40 asteen lukemissa ja täksi päiväksi on luvattu 41 astetta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että iltapäivällä ei ole enää asiaa ulos porottavaan aurinkoon lasten kanssa vaan on pysyteltävä sisätiloissa. Aamupäivät sen sijaan on oikein mukavaa ulkoiluilmaa, eli lähdemmekin tästä puistoon!


8 kommenttia:

 1. Hieno mekko tämäkin! Malli näyttää mukavalta.

  VastaaPoista
 2. Todella nätti mekko ja upea kangas! Jälleen ihastelen...

  VastaaPoista
 3. Ihania!! Täällä palellessa käy ihan pikkuisen kateeksi... ;)

  VastaaPoista
 4. Tämäkin mekko on hieno! Kivasti ajateltu tuo kuvio niin, että edessä on tuolleen nuo linnut niinkuin yksityiskohtana :)

  VastaaPoista
 5. Ihana malli ja ihanat kankaat!!! Bloginne on uusi tuttavuus mutta ihana ja raikas sellainen! :)

  VastaaPoista
 6. Yhdistelet jännästi erilaisia kankaita. Kaunista tulee!

  VastaaPoista