lauantai 29. tammikuuta 2011

Kesämekko 110cm (myyntiin)

Tänään valmistui tällainen kesäisen ilmava puuvillamekko. Mallia otin meidän tytön lempparimekosta (PO.P singoalla), hihoista vain tein hieman pidemmät. Jäin sitten jälkikäteen miettimään että ei kai mikään estä piirtämästä kaavaa valmiista vaatteesta?!

Tein tämän mekon myytäväksi, on ihan mielenkiintoista kokeilla löytyykö tällaisille käsintehdyille vaatteille kysyntää täältä Australiasta - tai miksei Suomestakin). Pitäisi vain keksiä mihin sen laitan myyntiin, en ole vielä hirveästi tutustunut paikallisiin myyntikanaviin, toistaiseksi Etsy vaikuttaa järkevimmälle vaihtoehdolle. Onkos kukaan teistä kokeillut myydä käsitöitään Etsyssä?

Ja jos joku blogin lukijoista sattuu kiinnostumaan mekosta, niin sähköpostiosoitteeni löytyy profiilista. (Hinta 25 euroa + postikulut, jotka on Suomeen 6 euroa). Mekko on siis 100% puuvillaa, tulee juuri polven alapuolelle ja on kokoa 110cm. Niskaan on ommeltu pieni norsumerkki, jotta lapsen on helpompi tietää kumpi puoli mekosta tulee eteen. :)


4 kommenttia:

  1. Minulla oli kerran Etsyssä vauvansukkia myynnissä. Yhdet ehdin myymään ennen kun otin ne pois. Etsyssä kun maksaa vähän se ilmoituksen jättäminen, niin siirryin sitten ilmaiseen Taitomaahan :) Sukat ostin joku amerikkalainen nainen, kaupat sujui hyvin ja asiakas oli tyytyväinen. Maksu suoritettiin Paypalin kautta.

    Kaunis mekko!

    VastaaPoista
  2. Täällähän mekkoillaan monesta suunnasta! Nätin mekon oot sinäkin väsännyt, pitäis itsekin alkaa tekemään noita jo ensi kesäksi. <3 Mutta kun trikoovaatteet on niin paljon nopeempia tehdä, tai liekö se vaan tuntuu. mutkun mutkun =)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana mekko ja täytyy kyllä sanoa, että jos olisi kokoa 86/90 tms niin sitten meillä olisi voinut olla sille koti ensi kesäksi, sopii niin hyvin nuo värit siihen mitä tykkään meidän likalle pukea :)

    VastaaPoista
  4. ANNA, kiva kun kerroit kokemuksesi etsystä. :)

    TIINA, kieltämättä työskentely tavallisen puuvillan kanssa on tarkkaa touhua, mutta mä jotenkin rakastan juuri sellaista pikkutarkkaa nypräämistä (siksi tykkään kovasti myös tilkkutöistä!) Mutta kieltämättä jonkin pitkän tilkkuprojektin kesken tulee välillä halu "hurauttaa" trikoopaita tms ihan hermojen lepuutuksen kannalta. LOL.

    NENNAEMILIA, mäkin tykästyin ihan hurjasti näihin kankaisiin heti kun näin ne, meidän pellavapäinen tyttö tarvitsee aina jotain lämpöisyyttä väreihin ettei näytä kalpealle. Mulla muuten on kumpaakin kangasta jäljellä vielä pienempään mekkoon riittävästi, eli jos sua kiinnostaa niin heitäpä sähköpostilla! :)

    VastaaPoista