tiistai 25. tammikuuta 2011

Tunnustus ja 7 faktaa

Blogimme oli saanut ensimmäisen tunnustuksensa Purnauskiksen blogissa. Kiitokset siitä! On mukavaa kuulla että joku tykkää lukea meidän käsityöjutuista. :) Tunnustus toi mukanaan myös haasteen kertoa seitsemän faktaa itsestään ja jakaa tunnustus 15 blogille eteenpäin. Jostain syystä en koskaan lähetä kiertojuttuja eteenpäin (taidan olla laiska) eli saatte tyytyä seitsemään faktaan minusta ja Saarakin toivottavasti ehtii lähipäivinä tenttikiireidensä lomassa kertoa itsestään jotain. Minusta ainakin on ollut mukavaa kuulla kanssablogisteista hieman muutakin kuin ompelujuttuja ja oppia siten tuntemaan heitä edes hitusen.

1. Kuljen kotona kutakuinkin aina villasukat jalassa, siis jopa tällä hetkellä vaikka mittari näyttää 27 astetta ja jalassa on shortsit ;)
2. Tämä on kolmas maa, jossa asun enkä ole vieläkään aivan varma mihin maahan aiomme pysyvästi asettua.
3. Minua on lähiaikoina ruvennut vaivaamaan talokuume, jonka realisoitumista kummasti helpottaisi se kotimaan valinta.
4. En tykkää ruoanlaitosta yhtään ja tälleen kotiäitinä sitä touhua riittäisi aivan liikaa minun makuuni. Niinpä pyrin livahtamaan lounaan tekemisestä 1-2 kertaa viikossa piipahtamalla lasten kanssa sushille tai kahvilaan (pakko mainita tähän perään että täällä kahvilasta saa siis ihan kunnon ruokaa, ei siis sentään herkutella siellä).
5. Ammatin valitseminen silloin nuorempana oli todella vaikeaa, olin kiinnostunut aivan liian monista aivan liian erilaisista jutuista. Samana vuonna kun aloitin yliopisto-opinnot hain mm. poliisikouluun.
6. Kirjoitin graduni ensimmäisen lapsen äitiysvapaan aikana, tarkemmin sanottuna lapsen päiväuniaikaan. Graduni hyväksyttiin hieman ennen toisen lapsen äitiysloman alkua ja niinpä valmistuin samalla viikolla kun toinen lapsemme syntyi. Ihmettelen edelleen itsekuriani tässä asiassa ja huomaan samalla että se itsekuri taisi tulla siinä projektissa loppuunkäytetyksi. :p
7. En katso televisiota oikeastaan koskaan, paikallaan istuminen tekemättä mitään ei oikein onnistu tällä luonteella.

1 kommentti:

  1. Meillä taitaakin olla paljon yhteistä :)

    Mukavaa viikon jatkoa!

    Uusia käsityöpostauksia odotellen...

    VastaaPoista