perjantai 25. maaliskuuta 2011

Lahja baby showereihin


Olipa ihanaa ommella pienelle, vielä äitinsä masussa köllöttelevälle, tyttövauvalle jotakin lahjaksi. Pakkohan se oli päästä käyttämään hennon vaaleanpunaista, materiaalina ohutta ja pehmoista vakosamettia, joka on mielestäni kiva talvimateriaali. Yläosan on sisäpuoli on vuoritettu puuvillapopliinilla.

Jotain niin suloista näissä pienimmissä vaatteissa, vauvahentoisimmissa sävyissä on, että vaarallistahan tällaisia on päästä tekemään. :) Kaava on Ottobresta 1/2007, ohjeessa (tai mun tulkinnassa) oli jotakin epäselvyyksiä, mutta loppujen lopuksi mekosta tuli oikein suloinen.


12 kommenttia:

 1. onpas taas niin siitiä jälkeä! Hieno mekko!

  VastaaPoista
 2. OI miten kaunis ja todellakin siisti työnjälki!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on nätti. Vaaleanpunaisesta en erikoisemmin pidä, mutta on se vaan niin söpö yhdistelmä ruskean kanssa.

  VastaaPoista
 4. Nää sun proviisorihuolellisuudella tehdyt vaatteet on kyl jotain ihan käsittämätöntä. :P
  Milloinkahan saisin itsestäni irti jotain.......

  VastaaPoista
 5. Ihana! Varo vaan ettei vauvakuume iske vauvahepeniä ommellessa :) t.Hanna

  VastaaPoista
 6. Hih, niin on ihmiset erilaisia... must noi frillat on.... no, mites sen korrektisti sanois... siis muuten tosi kiva mekko. ;)

  Ja tää ei siis todellakaan ole mikään kritiikki tekijää ja tekijän näkemystä vastaan! En vaan ikinä osais omalle tytölle tuollaista röyhelöä kuvitella, me mennään enempi tämmösellä poikatyttö-, selkeä perushame ja -mekko, ja housulinjalla.

  VastaaPoista
 7. Taideteoksia ovat nämä sinun käsityösi. Tosi kaunis liivihame!

  En kyllä enää yhtään tykkää tästä sinun ompelu-urastasi - nyt menee ihan liian lujaa!
  Et kerkeä tuottaa enää mitään kirjalliseen blogiisi ja minä kun olen kehittänyt itselleni riippuvuuden niistä ilonpisaroista, joita tekstisi lukemisesta saan...

  VastaaPoista
 8. Ventti, nämä tyttömäisyysjutut on selvästi myös kulttuurisidonnaisia, täällä tytöt puetaan enemmän tytöiksi kuin Suomessa - siis keskimäärin. Esim. puistossa lähes joka tytöllä vuodenajasta riippumatta on hame tai mekko päällä (paitsi omallani) ja balleriinat jalassa. Meidän poikatyttökin on farkkujen sijasta siirtynyt tunika-legginsi-linjalle, joka on toistaiseksi juuri niin tyttömäistä mitä me osataan puistoon pukea. Osa tyylin muuttumista on selvästi myös ikäsidonnaista, kolmevee täytettyään tytöstä on tullut totinen Tyttö! Eiköhän mekin vuoden parin päästä aleta kulkea frillamekoissa puistossa jos tyyli tarttuu tätä tahtia. ;)

  Ja siis mekkoja meillä käytetään kyllä, mutta jostain syystä se on minun makuuni hassu vaate puistoon, jossa lapsi kiipeilee yms.

  VastaaPoista