torstai 31. maaliskuuta 2011

Väriä syksyyn

Aamulla kinderiin lähtiessä huomasin tytön sujauttavan päälleen ompeluksen, jota en ollut muistanut vielä kuvata blogiin. Niinpä kesken lähtökiireiden nappasin paidasta muutama kuvan, kinderipäivän jälkeen kun ei koskaan tiedä minkä värisinä lapsi ja vaatteet sieltä palautuvat, sen verran ahkerasti siellä askarrellaan ja maalataan. Paita ei varmastikaan sen kummempia esittelyjä tarvitse, taitaa melkein joka käsityöblogissa olla näkynyt tätä kangasta ja resoria. Ihanan lämpöistä ja iloista väriä tänne alkavaan syksyyn! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä paita. Oikeastikko siellä on syksy?

  VastaaPoista
 2. Mukavan raikas paita! Hauska kuosi :)

  VastaaPoista
 3. Nätti! Tuo kangas mietityttää aina kun Metsolasta tilaan, että jokohan olis tuon aika.. vielä ei minun blogissani ole tuota näkynyt.

  On paljon syksyisemmän näköistä tossa taustalla kuin joskus pari kuukautta sitten otetuissa kuvissa. Kyllä se näköjään luonto lakastuu samalla tavalla ulkomaanelävienkin ympärillä syksyn tullessa, vaikkei talvi välttämättä yhtä ankara olisikaan! ;)

  VastaaPoista
 4. Meeri: Täällä alkaa syksy virallisesti maaliskuun alusta, eli kohta aletaan tulla jo syksyn puoliväliin. :) Aurinko paistaa kultaisena (ei polttavan valkoisena kuten kesällä) ja aamut on raikkaan viileitä, vaikka iltapäiväksi lämpö usein nouseekin noin kahteenkymmeneen.

  Purnauskis: Kiitos! :)

  Tiina: Itse tilasin tämän jo aikoja sitten, tilatessa kuvittelin tekeväni siitä tytölle hihattoman mekon kesäksi. Mutta frotee olikin huomattavasti paksumpaa kuin kuvittelin, eli ei oikein soveltunut täkäläiseen kesään käytettäväksi ja niinpä siitä syntyi nyt lämpöinen syksypaita. :)

  Täällä on muuten harvinaisen kaunis ja vehreä syksy tänä vuonna, on ollut sateisin kesä olikos se nyt sataan vuoteen (tjsp.) Yleensä tähän aikaa vuodesta nurmikot on kesän jäljiltä keltaisiksi palaneita, mutta nyt ovat ihan vihreitä ja kauniisti keltaisin syksylehdin koristeltuja. Nautin ihan täysillä tästä syksystä eikä talven tulokaan tunnu yhtään ankealle, kun kylmimpään aikaan aiotaan karata Suomen kesän lämpöön. ;)

  VastaaPoista