sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Pöllöjä myyntiin

Pidin viikonloppuna varsinaiset pöllötalkoot, joiden lopputuloksena syntyi kuusi pöllöpaitaa. Pitkähihaisen paidan tein omalle tytölleni reilulla kasvuvaralla alkavaa talvea ajatellen, koko 110cm, ja muut paidat ompelin lyhythihaisina myytäväksi. Turkoosi 98cm kokoinen teepaita on 'perinteistä' väljähköä teepaitamallia ja kaikki muut innostuin ompelemaan istuvamman mallisiksi. Omasta mielestäni tuollaiseen hieman retrotyyliseen kankaaseen sopii todella mainiosti tuo tyköistuva malli, mitäs muut sanotte? :)

Alimmassa kuvassa on näkyvillä kaikki myynnissä olevat pöllöpaidat, muitakin kokoja voi kysellä, sillä kaikkia kankaita jäi vielä jonkin verran jäljelle. Ylempään kuvaan otin sovituskuvat, jotta tuon istuvan paidan mallista ja mitoituksesta saisi paremmin ideaa. Meidän lapsista slimfit-malli sopi selvästi paremmin tytölle, jolla ei ole enää taaperomasua, mutta ihan hauskalle se tuon pojan pikkuisella kummullakin näyttää. ;) Malli on siis kapea ja pitkä, ihanteellinen hoikahkolle lapselle. Kaava on muokattu Ottobren 3/2007 slimfit-paidan kaavasta.

Tuo punasävyinen pöllökangas oli itselle iloinen yllätys, siitä saa aivan erisävyisen tunnelman sen mukaan yhdistääkö siihen resorissa / tikkauslangassa oranssia, hennon vaaleanpunaista vai tummahkon lilaa. Tytön pitkähihaisen paidan kaularesori on muuten hennon vaaleanpunainen, täsmälleen sama sävy kuin pöllössäkin, huomasin juuri että se ei näykään kuvassa.

Paitojen materiaali on 95% puuvillaa, 5% lycraa. Alle metriset koot maksaa 23 euroa ja isommat 25 euroa, sähköpostiosoitteeni löytyy profiilistani (Sarita) jos kiinnostuit. :) Postituskulut Suomeen on yhdeltä paidalta 6 eur ja kahdelta paidalta 8 eur.

8 kommenttia:

 1. Onpa suloisia paitoja! Joko tässä pitää alkaa tuota pöllöä tilaamaan itsekin...

  VastaaPoista
 2. Tiina, taisi mullakin mennä sinänsä suunnitelmat uusiksi, että pojalle piti tulla vihreä tai turkoosi... Mutta mitä enemmän katselen tuota oranssia sovituskuvaa, sitä enemmän alan siitä väristä tykätä pojan päällä. ;)

  VastaaPoista
 3. tosi hienoja paitoja olet ommellut!

  VastaaPoista
 4. Minusta kans käy tuo oranssi paita teidän pojalle ihan kuin nenä päähän, ellei paremminkin!! =D

  VastaaPoista
 5. Kivat paidat, meillekin pöllökangasta tulossa;)

  VastaaPoista
 6. Kivat värit ja kuviot paidoissa! Tuo oranssi väri on oikein sopiva pikkupojalle. Ja ihanat lapsimallit :) t.Hanna

  VastaaPoista
 7. Ihania! Laitan sulle tilausta tulemaan. Tuo oranssi pöllöpaita sopisi myös täydellisesti meidän Sebastianille :)
  Mahtavaa, kun toteutitte idean!
  T:Katja

  VastaaPoista
 8. Wautsi Sarita! Tää on just sitä mitä itsekin kaipailin uuden harrastuksen aloitukseen :)
  Paula

  VastaaPoista