keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Poika, sinä olet tähti

Harvoinpa on vaate saanut pojalta yhtä innostunutta vastaanottoa kuin tämä pitkään mielessäni ollut tähtipaita, jonka sain vihdoin tehtyä. Sekä tuo musta luomupuuvillatrikoo että JNY:n tähtitrikoo olivat mukavan napakoita käsiteltäviä ja helppoja ommeltavia, tykkään! Kaavaa (Ottobre 6/2008, Rille 92cm) muokkasin helmasta 4cm pidemmäksi ja hihoista 2,5cm pidemmäksi, nyt paidassa lienee riittäväksi kasvuvaraa koko talven ajalle. Selän puolelle tähtikankaasta karkailevien tähtien idea jäi mieleeni Unikuun aikaisemmin tekemästä paidasta.

Ensimmäistä kertaa ompelin oman koala-merkkini tähän paitaan, tulipa vain valittua tosi hassu sijoituspaikka sille... Tilasin omia merkkejäni myös tuolla kokonaisella logolla, jossa on tekstiäkin, mutta ne joudun tilaamaan uudelleen jostain muualta, sen verran rumaksi olivat onnistuneet tuon suloisen koalanpään merkissä vääntämään.

7 kommenttia:

 1. Ihana paita!! Ja melkoinen koala on tuo pojukin, niin niille sattuu ja tapahtuu kun memevät eivätkä meinaa. Tosin meillä nuorimmainen, tyttö, on siinä kaikkein pahinta laatua, ei niinkään poika. ;D

  Ikävä yllätys tuo merkkijuttu. ;(

  VastaaPoista
 2. Tiina, meillä on kyllä ihan uskomaton ero kohelluksen määrässä tytön ja pojan välillä... Pojalla ehtii tuskin edellinen kuhmu, haava tai mustelma parantua kun se jo hankkii uuden. Tämänkertainen pandasilmä tuli ikkunankulmasta sen jälkeen kun poika yritti hyppiä yhdellä jalalla - kun kerta isosiskokin niin hän sitten perässä. Kaikki sama pitäisi osata heti! :D

  Hassu juttu muuten, mutta ihan kuviesikin perusteella on tullut sellainen olo että teidän pienin on varmaan aika vauhdikas tapaus! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno paita ja edellisen postauksen vaatteetkin oli tosi kivoja. :)

  VastaaPoista
 4. Onpas tuo paita rock! Saa hyvälle mielelle tuo pojan innostunut habitus :)

  VastaaPoista
 5. Lapsen ilo on se kaikista paras palkinto työstä :)
  Kiva paita!

  VastaaPoista
 6. Ihana mahtava paita tuo tähtipaita!!! Mahtaisiko tuollaisen tilaaminen sinulta onnistua? Ja katselin PimPamin blogista, että teillä on Molon tähtitakki jäämässä pieneksi... Olisikohan myynnissä ;)
  Krista (pirullinen@olen.to)

  VastaaPoista
 7. voi miten kiva paita :D juuri tilasin tuota tähtitrikoota ja siitä pitäisi keksiä jotain ommeltavaa, ehkäpä siitä voisi tulla jotain tällaista :)

  VastaaPoista