keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Värikokeiluja
Ompelin kolme singoallamekkoa koossa 86cm. Ulkona kuvattu mekko oli tilaustyö ja se onkin jo matkalla Suomeen luomaan kesän odotusta. :) Piirrettyäni kaavan tähän pienempään kokoon, innostuin kokeilemaan myös eri väriyhdistelmiä. Tilasin jokin aika sitten lisää tuota karpalon väristä pallokangasta ja samalla innostuin tilaamaan aivan pienet pätkät limen väristä pallokangasta sekä tuota sinipohjaista lintu/kukkakangasta. Nyt sitten oli kiva nähdä miten mekon tunnelma vaihtui käyttämällä punaisten kankaiden kaverina toisessa mekossa vihreää ja toisessa mekossa sinistä. Malliltaan mekot ovat muuten samanlaisia keskenään, mutta tuohon oikeanpuoleisimpaan (sinipunaiseen) mekkoon tein hieman lyhyemmät hihat, jolloin hihojen pallomaisuus korostuu.

Punavihreä ja sinipunainen mekko ovat siis vailla kotia, jos kiinnostuit niin sähköpostiosoitteeni löytyy profiilini (Sarita) tiedoista tai toki saa jättää viestiä kommentteihinkin. Mekon hinta on 23 euroa ja postitus Suomeen maksaa 6 euroa.

8 kommenttia:

 1. tosi hienot mekot! KIvan pirtsakka tuo lime!

  VastaaPoista
 2. Hauskasti korostaa tuo korostusväri kuviokankaan kuvioita!

  VastaaPoista
 3. On nättejä mekkoja!
  Minäkin tein eilen singoalla mekkoja, joskin hiukan hempeemmis sävyis :)

  VastaaPoista
 4. Ihania mekkoja! Voi kun ois käyttäjää tuommoisille! :)

  VastaaPoista
 5. Tuo lime on todellakin kivan pirteä!

  VastaaPoista
 6. Kauniita mekkoja. Saako kaavaa jostain mahdollisesti?

  VastaaPoista
 7. Minnuli, piirsin mekon kaavan ottaen mallia tyttömme vanhasta PO.P:in mekosta eli valmista kaavaa en osaa valitettavasti neuvoa.

  VastaaPoista
 8. Minnuli, huomasin juuri että Sani oli omassa blogissaan (http://sanijaella.blogspot.com/2011/03/perhosmekot.html#comments) juuri ommellut singoallamekkoja myös. Hän vinkkasi että Ottobressa 1/2010 löytyy Pumpulipilvi voileetunikan kaava, joka on vastaavanlainen eli josko siitä olisi sulle apua?

  VastaaPoista