maanantai 2. toukokuuta 2011

Bodyja


Innostuin ensimmäistä kertaa kokeilemaan bodyn ompelemista. Alemmassa kuvassa vasemmanpuoleisena näkyy ensimmäisenä tehty body, joka meni pilalle. Kaula-aukon malli oli minulle uudenlainen ja erehdyin vahingossa laittamaan etu- ja takakappaletta liian vähän päällekkäin olalla. Sen vuoksi kaula-aukko ammottaa aivan valtavan kokoisena ja body tulee päätymään roskikseen...

Eipä siinä muu auttanut kuin kokeilla uudestaan ja tällä kertaa hieman huolellisemmin kaavan merkintöjä tutkaillen. Toisena tehdyn bodyn annan siis ystäväni vauvalle lahjaksi, jahka käyn vielä ostamassa painoneppejä lisää, ne kun loppuivat juuri yhden verran kesken.


5 kommenttia:

 1. Ai kun söpöjä! Harmi että toinen päätyy roskikseen. :( Nuo kirjekuorikaula-aukot on hankalia kun tahtovat lörähtää viimeistään käytössä niin isoiksi että olkapäät paistaa.

  VastaaPoista
 2. Tiina, Mä en itse hirveästi samasta syystä tykkää kirjekuorikaula-aukoista. Jotenkin en vain uskaltanut ihan pienelle perheen esikoisvauvalle tehdä sellaista tavallistakaan kaula-aukkoa kun en oikein tiennyt miten vaikeana puettavana muut sitä pitää... Pitänee siis kokeilla olkaneppejä jos vielä joskus tulee bodeja tehtyä. Ihan hirmuista lemppariommeltavaa bodeista mulle tosin ei tule, sen verran työlästä tuo kaitalehuolittelu mielestäni oli. :p

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet silti onnistunut noissa huolitteluissa! Mä olen tehnyt tasan yhden bodyn ja siitä tuli no... kotona käytettävä :-).
  Koita joskos saisit vaikka pelastettua tuon kaula-aukon neppareilla, voisi pysyä paikoillaan eikä lörpähdä?

  VastaaPoista
 4. Miten kiva kuosi ja hieno body. Älähän roskiin heitä, saa vaikka pipon pikkuiselle;)

  VastaaPoista
 5. Pura hihat irti, laita etu- ja takakappaleet enemmän päällekkäin ja ompele hihat takaisin. Ei kannata ison työn jälkeen hylätä bodya, kun sen voi korjatakin.

  VastaaPoista