torstai 23. helmikuuta 2012

Unihaalari - Overall

Itse en ole ollut kauhean kova haalarien ystävä, mutta jotenkin silti innostuin kokeilemaan Ottobressa (6/2010) ollutta haalarikaavaa meidän pojalle uniasuksi. - Ja siitähän tulikin oikein kiva, poika itse tykkää siitä kovastikin ja pyytää pukua jopa päiväunille mennessä. :) Varmaan teen jossain välissä vielä toisenkin, mutta sen verran ajattelin vielä kaavaa muokata että tuo erillinen 'vyötäröresori' on mielestäni turha unihaalarissa, sen siis jätän ensi kerralla pois.

Unihaalarin lisäksi ompelin pari tilauspaitaa, joissa ei mitään sen erikoisempia kikkoja. :)


I had to try the overall pattern which can be found in Ottobre issue 6/2010. It made a very nice sleepwear for my three-year-old and he also likes it a lot, he's even asking to wear it for his daytime sleep! :)
I also made two basic shirts that were ordered from me.

4 kommenttia:

 1. Hienot haalarit! On toi pöllötrikoo vaan niin ihanaa. Itse tein siitä vuosi sitten pikkuruisen bodyn ja housut meidän vauvelille:)

  VastaaPoista
 2. Iih noi on niin ihania. :)
  Mäkin toivottavasti pian päivitän taas tätä MEIDÄN blogia, kunhan saan neulottua sen mihin hain langat tänään. :P Inhaa tämä kokoaikainen kiire.

  VastaaPoista
 3. Tosi söpö ja raikas haalari! Ja kaava vaikuttaa hyvältä, monet sitä on kokeilleet ja kehuneet. Hmm... jokohan meilläkin.

  Ps. kävin vilkaisemassa Jofotexin valikoimat, ja mulle tuli sellainen olo, että eiköhän laiteta tilausta sisään pikapuoliin ennen kuin kaikki ihanat kuosit loppuu.. oih! Laitan blogiin asiasta lisää lähiaikoina, sulle joka tapauksessa varaan jo paikan.

  VastaaPoista