sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uusia värejä - New colors

Innostuin kokeilemaan (meidän taloudessa) aivan uudenlaisia värejä, nimittäin keltaista ja lilaa harmaaseen yhdistettynä. Tuo peurakangas olikin jotenkin jännää materiaalia, puuvillana sen luulin ostaneeni, mutta oli kyllä hankalaa saumuroitavaa ja erittäin laskeutuvaa kangasta eli olisikohan kuitenkin viskoosia? Sattuuko kangas olemaan kellekään muulle tuttua, se on ostettu Triteksiltä viime kesänä? Keltaiseen pilvikankaaseen yhdistin tummanharmaata, hihassa on oikea tasku, mutta edessä oleva neppilista on vain koriste.



[Kaavat: Oma + Ottobre 1/2012. Kankaat: Triteks, JNY Design]

I got inspired to try some new colors (new in our household at least), namely yellow and purple combined with grey. The deer fabric was of an interesting material; I thought I bought it as cotton, but it was really difficult to handle with an overlocker and very draping - I wonder if it could've been viscose after all? The yellow cloud fabric made a nice combination with dark grey; the sleeve has a real pocket, but the snap placket is just a decoration.

[Patterns: My own + Ottobre 1/2012. Fabrics: Triteks, JNY Design]

6 kommenttia:

  1. Ihania! Peurat niin kauniita ja pilvipaita tosi hauska!

    VastaaPoista
  2. Onpas upea peurapaita, ihan menisi Småfolkista ellei paremmin tietäis.

    VastaaPoista
  3. Peurakangas on Nansoa. Minulla on samanlaisesta, tosin musta-keltaisesta, mekko. Se on Nanson Lempivaate-mallistoa. Sen lapussa lukee modaali/lyocel/elastaani. Katso vaikkapa huuto.netistä, siellä myynnissä peurakuosisia Nanson vaatteita. Olen nähnyt ainakin paitoja, mekkoja ja legginsejä. terv. Satunnainen lukija

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Kiitos tiedosta, varsinkin tuo materiaali oli mukava kuulla koska olen sitä kovasti ihmetellyt. On muuten varmaan aika veikeän näköistä tuo kangas musta-keltaisena!

    VastaaPoista